icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

18 appartementen Minister Kanstraat te Emmen

In het centrum van Emmen heeft Reitsma Drachten in samenwerking met zusterbedrijf Koenen Bouw- en aannemingsmaatschappij te Emmen 18 appartementen gerealiseerd aan de Kanstate.

Status
Opgeleverd
Opdrachtgever
PC Vastgoedontwikkeling BV
Architect
AAS Architecten
De Kanstate is één van de weinige plekken in Emmen waar je de sfeer van het statige Oud Allee proeft, maar wel met het gemak van de voorzieningen om de hoek. Het groene statige karakter van Oud Allee wordt doorgetrokken. Aan de andere zijde grenst het gebouw nog aan het Emmen Dierenpark en een mooie aangelegde binnentuin. Kortom een beleving van 2 werelden, een oude stadswijk met veel groen en statige bomen en een modern bruisend centrum.

De exclusieve kenmerken van het gebouw zijn het gebruik van hoogwaardige materialen, een gevoel van kleinschaligheid door 3 bouwblokken en een ruime parkeerkelder waarbij ook bewoners met 2 auto's terecht kunnen. Daarnaast heeft dit complex 2 entrees met elk een eigen lift.