icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

64 woningen plan de Hoven te Drachten

Reitsma heeft in Park Suyderwijk te Drachten 64 eengezinswoningen en twee-onder-eenkapwoningen in Park gerealiseerd volgens het PlusWonen concept van VolkerWessels.

Status
Opgeleverd
Opdrachtgever
Overstesingel BV
Architect
Geesink Weusten Architecten
Constructeur
Aveco De Bondt

Park Suyderwijk is een ontwikkeling van Overstesingel b.v., een samenwerking tussen Planoform Vastgoedontwikkeling b.v. en Credo Integrale Planontwikkeling. Bouwbedrijf Reitsma realiseert de woningen en appartementen in Park Suyderwijk.

Park Suyderwijk is de nieuwe wijk aan de zuidrand van Drachten. In de komende jaren wordt hier een nieuwe woonbuurt gerealiseerd in het groen. In de nieuwbouwplannen is voorzien in een aantal gebouwen waar de huidige bewoners van Talant, mensen met een verstandelijke beperking, zullen blijven wonen. Hen wordt een beschermde leefomgeving geboden, terwijl alle bewoners profiteren van de parkachtige veilige woonomgeving.