icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
geplaatst op 24 februari 2021

BIM-coördinator

Wij weten het zeker; wij hebben de beste BIM-afdeling in de wijde omtrek. En we zijn op zoek naar een collega.Ben jij die technische spil binnen het projectteam die in staat is om de BIM-werkzaamheden tijdens alle fases van het project systeemtechnisch te coördineren? Neem dan vooral contact op met ons!

Solliciteer direct
Bedrijf
Reitsma Bouw
Locatie
Ons kantoor in Groningen
Niveau
HBO
DigiBase3 (1).jpg

Dit wordt jouw job

Als BIM-coördinator ben je verantwoordelijk voor alle BIM-specifieke aspecten binnen het project. Al in het vroegste stadium van het project neem je deel in het projectteam om het ideale BIM-proces in te richten. Tijdens het project bewaak je de voortgang van de gestelde doelen en werkafspraken. Daarnaast verwachten we van jou een actieve bijdrage aan het continu verbeteren van ons werk. Belangrijke thema’s hierbij zijn digitalisatie en integrale samenwerking.

 

Je toetst gebouwmodellen op kwaliteit, compleetheid en technische uitvoerbaarheid en zet hiervoor de benodigde acties uit. Je signaleert tegenstrijdigheden en clashes en presenteert en rapporteert deze aan het projectteam. De door jou aangeleverde modellen voldoen vanzelfsprekend aan de vooraf gestelde randvoorwaarden en werkafspraken.

In samenspraak met onze BIM-manager zorg je ervoor dat het project over de juiste BIM-faciliteiten beschikt.

Wat vragen wij van jou?

Je bent in deze rol de verbinder en regelaar rondom alle data binnen het project waarbij het digitale model centraal staat. Hierin is het van belang dat je in staat bent om alle koppelingen tussen de programmatuur en de verschillende partijen optimaal te laten verlopen.

Je bent een vlotte en betrokken persoonlijkheid die graag werkt in een team. Je hebt een duidelijke visie omtrent informatiemanagement en bouwprocesmanagement. Dit kun je vertalen in de nodige acties om de nodige verdiepingsslag te verwezenlijken en de effectiviteit en kwaliteit voortdurend te verbeteren.

Voor deze functie zoeken wij iemand met:

  • HBO werk- en denkniveau richting techniek/bouwkunde
  • gedegen automatiseringskennis van Revit (pré) en Solibri
  • gedegen kennis van bouwmethodieken en bouwmaterialen
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie
  • communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een no-nonsenscultuur | een stel collega’s die samen gaan voor uitblinkende resultaten en ook graag een vrijdagmiddagborrel met elkaar halen.

Een tof team | waarin ondernemerschap en creativiteit enorm worden gewaardeerd.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden | en een goed concurrerend salaris dat past bij deze veelzijdige functie en een goede pensioenregeling.

Een goed gevoel | bij je werkplek, waar je iedere dag met plezier naartoe gaat.

Vrijheid | om je te ontwikkelen, te groeien en om opleidingen te volgen, of dat nu gaat om persoonlijke of vakinhoudelijke ontwikkeling.

Ons bedrijf is door werknemers gekozen als beste werkgever 2019-2020.

 

Bij ons bedrijf heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Gevarieerde projecten en volop kansen, ruimte en verantwoordelijkheid om je eigen loopbaan vorm te geven. Wij faciliteren je in je groeiproces en bieden je de juiste middelen. Enerzijds door learning on the job, anderzijds door kwalitatieve en professionele opleidingstrajecten bij onze eigen VolkerWessels Academy.

Ook hebben we binnen VolkerWessels ons eigen digitale BIM-opleidingscentrum DigiBase, hét digitale BIM-opleidingscentrum van Nederland. We zijn een onderneming binnen het VolkerWessels concern en wij geloven dat de digitalisering en verandering in de bouwsector aangejaagd wordt door technologie en complexe data-informatiestromen. Wil je meer weten, zie de hierbij een korte film. 

Kom je bij ons werken?

Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Martin Wiersma, teamleider bedrijfsbureau (mwiersma@volkerwessels.com) of met Margreeth van Biezen, HR-adviseur (mvbiezen@volkerwessels.com). Ze zijn te bereiken via ons algemene telefoonnummer 0512 - 57 17 00.

 

Ben je enthousiast en kijk je uit naar een kennismaking? Stuur dan uiterlijk 14 februari 2021 je cv en motivatie naar ons toe. Je kunt deze mailen naar vacature-noord@volkerwessels.com, onder vermelding van "vacature BIM-coördinator”.

Ons privacybeleid

Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacyverklaring-sollicitanten.

Solliciteer direct