icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
geplaatst op 24 februari 2021

Ervaren projectleider

Solliciteer direct
Bedrijf
Reitsma Bouw
Locatie
Regionaal
Niveau
HBO , WO

Dit wordt jouw job

Jij zorgt ervoor dat dit project onder jouw leiding technisch en organisatorisch tot een succesvol einde wordt gebracht. Hierbij zijn het juridisch goed verankeren (contract), innovatie, duurzaamheid en veiligheid belangrijk voor een optimaal resultaat.

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van het project. Dit doe je uiteraard samen met je team, waarbij je rekening houdt met het ontwerp en budget. Je monitort de voortgang en stuurt indien nodig bij. Kansen en risico’s breng je in kaart en je communiceert hierover helder met de klant en directie.

 

Het ontwikkelen van jouw talent is belangrijk daarom kijken en bespreken we gedurende het project jouw persoonlijke ontwikkeling en bepalen we samen de volgende stap. Binnen regio Noord werken we nauw samen. Bij Koenen Bouw in Emmen, Rottinghuis in Groningen en Reitsma Bouw in Drachten hebben we zeven projectleiders in dienst met wie je regelmatig overleg hebt en kunt sparren. De omvang van jouw team verschilt per project.

Wat vragen wij van jou?

  • Je kent de trends in de bouw en ziet BIM als de toekomst!

 

Verder heb je:

  • Aantoonbare ervaring als projectleider (minimaal 3 jaar)
  • ­Een afgeronde (diploma) opleiding Bouwkunde op HBO of WO niveau.
  • ­Een klant- en kwaliteitsgerichte kijk en sturing op proces en resultaat.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een no-nonsenscultuur | een stel collega’s die samen gaan voor uitblinkende resultaten en ook graag een vrijdagmiddagborrel met elkaar halen.
  • Een tof team | waarin ondernemerschap en creativiteit enorm worden gewaardeerd.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden | en een goed concurrerend salaris, een auto en een goede pensioenregeling bij BPF Bouw.
  • Een goed gevoel | bij je werkplek, waar je iedere dag met plezier naartoe gaat.
  • Vrijheid | om je te ontwikkelen, te groeien en om opleidingen te volgen, of dat nu gaat om persoonlijke of vakinhoudelijke ontwikkeling.

 

Ons bedrijf is door werknemers gekozen als beste werkgever 2019-2020.

Onze zaak | Reitsma Bouw, maar ook Koenen Bouw en Rottinghuis

Onze zaak, onze bedrijven

Wij zijn Reitsma Bouw in Drachten, maar Koenen Bouw in Emmen en Rottinghuis in Groningen. Drie ontwikkelende bouwers met ieder een eigen identiteit en klantenkring. Drie teams die lokaal ondernemen prettig vinden, loyaal zijn aan hun club en met elkaar samenwerken daar waar er van één en één méér is te maken dan drie.

 

VolkerWessels Noord

VolkerWessels Bouw- en Vastgoedontwikkeling Noord (kortweg VolkerWessels Noord) is de samenwerkingsorganisatie van onze drie bedrijven. We hebben een centrale backoffice voor administratie, PR, commercie, HR en meer organiseert, waardoor lijnen kort zijn en we profiteren van kennis en ervaring uit alle hoeken van de organisatie. Organisatorische professionaliteit, terwijl onze bedrijven hun eigen identiteit en lokale betrokkenheid waarborgen.

 

Koninklijke VolkerWessels

We zijn drie werkmaatschappijen van VolkerWessels. Dit Nederlandse concern verenigt 120 werkmaatschappijen met in totaal circa 16.000 medewerkers in Nederland die bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Daarmee maken we deel uit van een sterk netwerk. VolkerWessels laat haar bedrijven vrij in het ondernemen, maar biedt ze wel de mogelijkheid om concernbreed kennis en ervaring met elkaar te delen.

Kom jij bij ons werken?

Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Margreeth van Biezen, HR-adviseur, via ons algemene telefoonnummer 0512 - 571 700 of per e-mail (mvbiezen@volkerwessels.com).

 

Ben je enthousiast en kijk je uit naar een kennismaking? Zorg er dan voor dat wij jouw cv en ontvangen. Je kunt deze mailen naar vacature-noord@volkerwessels.com, onder vermelding van "vacature ervaren projectleider”.

Ons privacybeleid

Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacyverklaring-sollicitanten.

Solliciteer direct