icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
geplaatst op 24 februari 2021

Projectvoorbereider

Ben jij die belangrijke schakel tussen onze klant en ons bedrijf die in staat is om onze projecten van Structuur Ontwerp naar een optimaal Technisch Ontwerp te brengen?

Solliciteer direct
Bedrijf
Reitsma Bouw
Locatie
Regionaal
Niveau
MBO , HBO

Dit wordt jouw job

Je vormt in het projectteam de verbindende schakel tussen de fases projectontwikkeling en projectrealisatie. Met jouw kennis en ervaring zorg je voor een optimaal gecoördineerde projectvoorbereiding, zodat - na de afronding van het ontwerp en het contract - de realisatie kan starten met de zekerheid dat er aan alles is gedacht!

 

Je bent verantwoordelijk voor je eigen rol binnen het (project)team en stemt dit af met de projectmanager van het project. Ieder bouwproject is uniek, maar je kunt vertrouwen op een goede basis en je hebt een team collega’s waar je op terug kunt vallen. Samen bouwen we aan projecten waar we trots op zijn!

 

Je werkt veel samen met opdrachtgevers, adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Jij verbindt alle verschillende stakeholders met elkaar en je organiseert het proces in de projectvoorbereidingsfase vanuit je eigen rol zo optimaal mogelijk. Je bent de kartrekker in het proces en hebt alle belanghebbenden goed in beeld, je informeert, communiceert en rapporteert zowel in- als extern correct rondom het project.


Wat vragen wij van jou?

Je bent een vlotte, betrokken en bevlogen persoonlijkheid die graag werkt in een dynamische omgeving. Je legt snel verbanden, kunt snel schakelen en behoudt het overzicht over de verschillende disciplines. Je hebt een proactieve instelling, werkt zelfstandig en neemt graag het initiatief. Tevens ben jij je bewust van de omgeving waarbinnen je werkt. Je geeft mensen graag het gevoel dat zaken bij jou in goede handen zijn. Je staat stevig in je schoenen, bent stressbestendig en kunt goed structuur aanbrengen.

 

Verder

  • Minimaal drie jaar ervaring als projectvoorbereider of technisch ontwikkelaar;
  • HBO werk- en denkniveau richting techniek/bouwkunde;
  • Gedegen automatiseringskennis: Revit (pré) of andere 3D-software, Solibri, Autocad, Powerproject en MS-Office;
  • Jij hebt een sterk ontwikkeld ruimtelijk en bouwkundig inzicht;
  • Kennis van bouw- en aanverwante regelgeving;
  • Jij bent ambitieus, toont initiatief en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een no-nonsenscultuur | een stel collega’s die samen gaan voor uitblinkende resultaten en ook graag een vrijdagmiddagborrel met elkaar halen.

Een tof team | waarin ondernemerschap en creativiteit enorm worden gewaardeerd.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden | en een goed concurrerend salaris dat past bij deze veelzijdige functie en een goede pensioenregeling.

Een goed gevoel | bij je werkplek, waar je iedere dag met plezier naartoe gaat.

Vrijheid | om je te ontwikkelen, te groeien en om opleidingen te volgen, of dat nu gaat om persoonlijke of vakinhoudelijke ontwikkeling bij onze eigen VolkerWessels Academy of daarbuiten.

Ons bedrijf is door werknemers gekozen als beste werkgever 2019-2020.

Onze zaak | Reitsma Bouw, maar ook Koenen Bouw en Rottinghuis

Onze zaak, onze bedrijven

Wij zijn Reitsma Bouw in Drachten, maar Koenen Bouw in Emmen en Rottinghuis in Groningen. Drie ontwikkelende bouwers met ieder een eigen identiteit en klantenkring. Drie teams die lokaal ondernemen prettig vinden, loyaal zijn aan hun club en met elkaar samenwerken daar waar er van één en één méér is te maken dan drie.

 

VolkerWessels Noord

VolkerWessels Bouw- en Vastgoedontwikkeling Noord (kortweg VolkerWessels Noord) is de samenwerkingsorganisatie van onze drie bedrijven. We hebben een centrale backoffice voor administratie, PR, commercie, HR en meer organiseert, waardoor lijnen kort zijn en we profiteren van kennis en ervaring uit alle hoeken van de organisatie. Organisatorische professionaliteit, terwijl onze bedrijven hun eigen identiteit en lokale betrokkenheid waarborgen.

 

Koninklijke VolkerWessels

We zijn drie werkmaatschappijen van VolkerWessels. Dit Nederlandse concern verenigt 120 werkmaatschappijen met in totaal circa 16.000 medewerkers in Nederland die bouwen aan wonen, werken en mobiliteit. Daarmee maken we deel uit van een sterk netwerk. VolkerWessels laat haar bedrijven vrij in het ondernemen, maar biedt ze wel de mogelijkheid om concernbreed kennis en ervaring met elkaar te delen.

Beste werkgever 2019-2020

Kom je bij ons werken?

Is jouw interesse gewekt of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Martin Wiersma (mwiersma@volkerwessels.com) of met Margreeth van Biezen, HR-adviseur (mvbiezen@volkerwessels.com). Ze zijn telefonisch te bereiken via ons algemene telefoonnummer 0512 - 571 700.

 

Ben je enthousiast en kijk je uit naar een kennismaking? Stuur dan je cv en motivatie naar ons toe. Je kunt deze mailen naar vacature-noord@volkerwessels.com, onder vermelding van "vacature projectvoorbereider”.

Ons privacybeleid

Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacyverklaring-sollicitanten.

Solliciteer direct