icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 06 juni 2024

Huis aan de Haven op hoogte

Woensdag 5 juni stond in het teken van een belangrijke mijlpaal voor de nieuwbouw van het appartementencomplex Huis aan Haven in Middelsee Leeuwarden. Het hoogste punt van de bouw is bereikt op 30 meter. Zoals dat traditie is in de bouw, werd dat ook hier samen met alle bouwers en projectbetrokkenen gevierd.

Dit hoogtepunt markeert niet alleen het hoogste punt van het gebouw, maar ook van de wijk Middelsee. Om dit te vieren werd er een 15 meter lange gevelvlag onthuld in het bijzijn van tal van projectbetrokkenen waaronder Diana Prins, directeur Zuidlanden / Middelsee bij gemeente Leeuwarden, Kristiaan Capelle, directeur bij ontwikkelaar MWPO en Jan Johan de Vries, directeur bij Reitsma Bouw.

De nieuwbouw van Huis aan de Haven startte twee jaren geleden. Het prachtige complex biedt ruimte aan 90 luxe appartementen, horeca, een parkeergarage met autolift, een prachtige binnen tuin en een fenomenaal uitzicht op het Van Harinxmakanaal en de skyline van Ljouwert.

Het gebouw bestaat op 5 tot 9 bouwlagen waarvan de hoogste woonlagen trapsgewijs op elkaar passen. Het ontwerp van architectenbureau Powerhouse Company kenmerkt zich door een frisse industriële uitstraling waarbij baksteen en staal elkaar prachtig afwisselen.

Reitsma Bouw verwacht in het najaar de nieuwbouw af te hebben.