icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Disciplines

Binnen Reitsma Bouw werken we als één team, maar wel vanuit verschillende disciplines;

Delfstrahuizen.jpg

Projectontwikkeling I haalbare huisvestingsopgaves

Reitsma Bouw is een ontwikkelde bouwer. Dankzij onze uitgebreide marktkennis en ervaring, wordt elk nieuwbouwplan vanaf de allereerste fase zorgvuldig getoetst aan de markt. Zo evalueren wij de haalbaarheid van het plan binnen de context van de actuele marktomstandigheden, waardoor wij niet alleen inzicht bieden in de kosten, maar ook in het potentiële rendement. Met deze brede kennis adviseren wij diverse opdrachtgevers, waaronder gemeenten, woningcorporaties, commerciële ontwikkelaars en vastgoedbeleggers.

Onze projectontwikkelaars zijn experts en vertalen plannen moeiteloos naar haalbare projecten dankzij hun kennis van de bouwpraktijk. Als onderdeel van VolkerWessels bieden wij onze opdrachtgevers pasklare antwoorden vanuit de woonvariaties van MorgenWonen. Dit stelt ons ons in staat effectief en snel te ontwikkelen en te realiseren. Dit biedt onze opdrachtgevers zekerheid over hun investeringen, resulterend in hoogwaardige woningen die technisch en kwalitatief voldoen aan de behoeften van de doelgroep, passend binnen hun budget!

DJI_0555.JPG

Nieuwbouw I onze kerncompetentie

Reitsma Bouw beschikt over een gespecialiseerd nieuwbouwteam dat zich elke dag werkt aan een scala aan vastgoedoplossingen. Wij bouwen in Fryslân aan elke mogelijke vorm van huisvesting maar onze kerncompetentie is woningbouw, of het nu op grondgebonden woningen of appartementencomplexen gaat. Als nieuwbouw-specialist werken wij het liefst aan projecten waar we net dat beetje extra kunnen bieden. Daarom gaan we het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium van een plan met u om tafel. Zo kunt u in de ontwerp- of engineeringsfase van uw project profiteren van onze kennis op het gebied van technische maakbaarheid, planning en bouwkostenbeheersing. Dat is wat wij noemen budgetgestuurd ontwerpen. Door in een bouwteamsamenwerking naar uw opgave te kijken, bent u er zeker van dat het project wordt gerealiseerd binnen de afgesproken kaders qua budget, kwaliteit en duurzaamheid. Reitsma Bouw werkt onder de vlag van VolkerWessels BVGO Noordoost nauw samen met Rottinghuis' Aannemingsbedrijf uit Groningen en Koenen Bouw uit Emmen. Zo waarborgen wij de juiste kennis, vakmanschap en capaciteit voor elke opgave.  

keuken vernieuwen.JPG

Bouwservice & Onderhoud

Reitsma Bouw beschikt over een afdeling Bouwservice & Onderhoud. Dit team staat de klok rond klaar voor onze opdrachtgevers. Naast storings- en mutatieonderhoud, zijn zij gespecialiseerd in: 

  • grote en kleine verbouwopdrachten in commercieel vastgoed en seriematige woningbouw,
  • verduurzaming van bestaand vastgoed,
  • renovatiewerkzaamheden,
  • verbouw-, beheer-, onderhouds- en bouwserviceopgaven in vastgoedportefeuilles,
  • garantiewerk,
  • nazorg en de 24-uursservice voor al onze klanten.
Noordwolde I header af.jpg

MorgenWonen I De toekomst van thuis

Met MorgenWonen biedt Reitsma Bouw conceptmatige oplossingen voor diverse woningbouwopgaves. De conceptwoningen van MorgenWonen zijn onder te verdelen in drie categorieen: 

  • MorgenWonen Puur; de woning uit de fabriek die onder het motto 'vandaag bouwen, morgen wonen' een zeer snelle realisatietijd kennen. 
  • MorgenWonen Plus; woningen vanuit een gestandaardiseerde bouwmethodiek, gebouwd met prefab betoncasco (uit eigen fabriek) en met ruimte voor maatwerk.
  • MorgenWonen Hout; een conceptwoning waarbij de basis bestaan uit een houten prefab constructie. Deze woningen kunnen biobased gebouwd worden. 

Binnen elke categorie bieden wij verschillende varianten in grondgebonden en gestapelde bouw (appartementen), passend bij elke PMC die u zoekt. 

MorgenWonen is het antwoord van VolkerWessels op de vraag naar betaalbare huisvesting, die snel te realiseren valt. De woningen zijn duurzaam en conformtabel en de toekomst van thuis. Kijk op MorgenWonen voor meer informatie.