icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 10 juni 2020

Goutum Woonzorgcentrum De Zuidlanden | het is officieel

Het is nu helemaal officieel: de handtekeningen van heren directie staan onder het contract voor de realisatie van 96 woningen in Woonzorgcentrum De Zuidlanden in Goutum Súd, voor de mensen van Noorderbreedte.   We staan te popelen om van start te gaan!

impressie Goutum

Woonzorgcentrum Nieuw Mellens verhuist naar Goutum Súd in Leeuwarden. Voor Noorderbreedte bouwen we er 96 woningen. Ze zijn bedoeld voor mensen met dementie. Van buitenaf zal de nieuwbouw eruit komen te zien als normale eengezinswoningen, in dezelfde historiserende architectuur als de omgeving. De ouderen zullen worden gehuisvest in zorgstudio’s. Ze hebben voortaan een eigen slaap- en badkamer. Het complex wordt voorzien van een afgesloten binnentuin. Op de begane grond is de woonruimte. Ieder 'huis' krijgt een eigen voordeur.

Het ontwerp is van Quadrant architecten uit Zevenbergen.