icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 25 juli 2022

Huis aan de Haven start bouw

24 juni 2022 I Nieuwbouw eigenzinnig appartementencomplex aan het Van Harinxmakanaal. Wethouder Evert Stellingwerf (Gemeente Leeuwarden) heeft vanmiddag samen met Kristiaan Capelle (directeur MWPO) en Bertil Poelman (directeur Reitsma Bouw) het startsein gegeven voor de bouw van Huis aan de Haven in de nieuwe wijk Middelsee in Leeuwarden.

Heerlijk wonen aan het water

Dit gebeurde samen met de toekomstige bewoners en andere betrokkenen bij het project. Huis aan de Haven wordt gebouwd in Middelsee en biedt plaats aan 91 diverse appartementen, een mix van koop en huur. Het is een ontwerp van Powerhouse Company en LAP Landscape & Urban Design. Met op de begane grond ruimte voor kantoren, winkels en horeca wordt Huis aan de Haven een heerlijke plek om te wonen en werken; dé nieuwe hotspot van Leeuwarden!

Er zijn nog een paar appartementen te koop. Kijk op www.huisaandehavenleeuwarden.nl voor meer informatie.