icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 oktober 2023

Knarrenhof Surhuisterveen I Sein op groen

Dit najaar starten wij met de nieuwbouw van de Feansterhof in Surhuisterveen. Deze week is bekend geworden dat het sein op groen staat voor de start van de bouw van het eerste Knarrenhof in Fryslân. Een mooie mijlpaal voor Reitsma Bouw en uiteraard voor de toekomstige bewoners die zich mogen verheugen op hun nieuwe woning eind 2024.

Feansterhof

Op de locatie van de voormalige MAVO aan de Langelaan in het Friese Surhuisterveen realiseren wij energiezuinige en levensloopbestendige woningen binnen het sociale concept Knarrenhof. Inbo Architecten heeft het ontwerp verzorgt van dit prachtige project, waar bewoners gesitueerd in een hofje met elkaar samenleven rondom een gemeenschappelijke binnentuin. De Feansterhof biedt ruimte aan 25 woningen waarvan 16 grondgebonden woningen en 9 appartementen. Reitsma Bouw is betrokken geweest vanaf de engineering en projectvoorbereiding en we zijn blij dat we dadelijk ‘los’ mogen met de nieuwbouw.

Er zijn nog woningen beschikbaar. Heeft u interesse? Kijk op funda of neem contact met ons op via reitsma@volkerwessels.com.