icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 juli 2019

Wij zijn gestart! | Uitbreiding Jumbo Drachten Stationsweg

De Jumbo supermarkt, gelegen aan de Stationsweg 164 in Drachten, breidt uit. De Maripaan Groep exploiteert deze Jumbo en is sinds 2015 ook eigenaar van de omliggende grond waarop voorheen de busremise van Arriva was gevestigd. De uitbreiding vindt zodoende plaats op eigen terrein.  

De Jumbo supermarkt wordt uitgebouwd tot ca 3.000 m2, waarmee de indeling van de winkel verbetert en zodoende voldoet aan de eisen die aan een moderne Jumbo worden gesteld. Na oplevering van de uitbreiding van de Jumbo zal de eigenaar van het winkelcentrum - Van Herk uit Rotterdam - enkele dagwinkels van de Ringweg naar de Stationsweg gaan verplaatsen en daarmee ruimte creëren voor de uitbreiding van de Aldi supermarkt aan de Ringweg.

 

Reitsma Bouw is onderdeel van VolkerWessels en gaat de uitbreiding realiseren. Wij doen dit samen met onze partners Dusseldorp voor het sloop- en grondwerk, Van der Meer Beton voor de fundering en begane grondvloer, Ensel Staalkonstrukties voor het staalwerk en Metaalbouw TSV voor de dak- en wandbeplating. De bouw is inmiddels gestart, vrijdag aanstaande storten we de begane grondvloer.