icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Goede bekenden

Reitsma Bouw heeft haar roots in Fryslân. De heer W.E. Reitsma richtte in 1926 zijn bouwbedrijf op, wat Dik Wessels in 1976 als eerste bouwbedrijf overnam. Met de visie van Wessels (lokale ondernemers bedienen de lokale markt) bleef Reitsma ook na de overname als zelfstandige onderneming haar regionale markt bedienen. We bouwen het liefst in en en voor de regio waar wij thuis zijn; Fryslân.        

IMG_2721.JPG

Gedreven

We hebben een gezonde ondernemersgeest, gedreven door de liefde voor ons vak. We hebben de durf en kunde om deadlines en doelen te stellen en halen. We zijn ons bewust van dat 'tevreden' goed is, maar dat we ook altijd aan onszelf moeten blijven bouwen. Met respect voor onze omgeving vinden wij altijd de weg naar één doel waarvan we niet zullen afwijken; het leveren van de hoogste kwaliteit.