icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Boornbergum

Nieuwbouw 42 woningen Boornbergum

Aan de Helmblom te Boornbergum heeft Reitsma Bouw in opdracht van Accolade en WoonFriesland 34 eengezinswoningen voor de verhuur gerealiseerd. Daarnaast zijn er 8 koopwoningen gerealiseerd. De woningen zijn ontwikkeld en gebouwd volgens het MorgenWonen Plus concept.

Omschrijving
42 grondgebonden gezinswoningen
Ontwikkelaar
Reitsma Bouw
Realisatie
Reitsma Bouw
Opdrachtgever
Accolade & WoonFriesland
Architect
4D-Architecten
Periode
januari - oktober 2013
Woningconcept VolkerWessels
MorgenWonen Plus
Product Markt Combinatie
PMC 3

Ruim wonen aan de Helmbloem

In opdracht van Accolade en Woonfriesland heeft Reitsma 34 huurwoningen gerealiseerd aan de Helmblom in het Friese Boornbergum. Deze zijn in oktober 2013 opgeleverd. De woningen zijn ontworpen en gebouwd volgens het MorgenWonen Plus concept van VolkerWessels, waarbij het betoncasco van de woningen volledig prefab is gerealiseerd in onze eigen betonfabriek. Met MorgenWonen Plus zet VolkerWessels naast de MorgenWonen Puur variant een standaard in de markt waarbij ruimte is voor maatwerk in bewonersopties, zonder verlies aan efficientie in voorbereiding, bouwtijd en kwaliteit.