icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Middelsee I Huis aan de Haven

In de nieuwste hotspot van Leeuwarden, de wijk Middelsee, bouwt Reitsma Bouw in opdracht van MWPO uit Groningen een exclusief en luxe appartementencomplex; Huis aan de Haven. Het complex biedt ruimte aan 90 appartementen, een parkeergarage en is gelegen aan een eigen haven grenzend aan het Van Harinxmakanaal.

Opdrachtgever / ontwikkelaar
MWPO
Architect
Powerhouse Company
Realisatie
Reitsma Bouw
Periode
september 2022 - voorjaar 2024
Omschrijving
Appartementencomplex, horeca-/retail ruimte, parkeergarage, daktuin en haven
2.-01_Lush-1200x800.jpg
Aan het Van Harinxmakanaal

Bijzonder wonen

Huis aan de Haven biedt bijzondere woningtypes zoals atelierwoningen, urban-appartementen en 'specials' als een penthouse. Zoals ontwikkelaar en opdrachtgever MWPO het omschrijft: Huis aan de Haven biedt het beste van twee werelden; het bruisend stadsleven en de rust van wonen aan het water. 

Naast het gevarieerde woningaanbod heeft Huis aan de Haven een eigen sfeervolle kade, een grote binnentuin waaraan nagenoeg alle appartementne grenzen en is het wonen hier energiezuinig door een eigen bodembron en zonnepalen. Aan de Haven is ruimte voor horeca en commerciele ruimtes. Zodat een drankje op het terras aan het water, na een lange werkdag, binnen handbereik is. 

Op de website www.huisaandehavenleeuwarden.nl vindt u meer informatie over het project en de beschikbare appartementen.

Sync_edited-1700x2000.jpg
De binnentuin

Bouw gestart

Op 24 juni is het officiele startsein voor de bouw gegeven door wethouder Start bouw Huis aan de Haven Leeuwarden I Nieuwbouw eigenzinnig appartementencomplex aan het Van Harinxmakanaal
 
Wethouder Evert Stellingwerf (Gemeente Leeuwarden) heeft vanmiddag samen met Kristiaan Capelle (directeur MWPO) en Bertil Poelman (directeur Reitsma Bouw) het startsein gegeven voor de bouw van Huis aan de Haven in de nieuwe wijk #Middelsee in #Leeuwarden.
 
Dit gebeurde samen met de toekomstige bewoners en andere betrokkenen bij het project. Huis aan de Haven wordt gebouwd in Middelsee en biedt plaats aan 91 diverse appartementen, een mix van koop en huur. Het is een ontwerp van Powerhouse Company en LAP Landscape & Urban Design. Met op de begane grond ruimte voor kantoren, winkels en horeca wordt Huis aan de Haven een heerlijke plek om te wonen en werken; dé nieuwe hotspot van Leeuwarden!

Hoogste punt bereikt!

Woensdag 5 juni 2024 stond in het teken van een belangrijke mijlpaal voor de nieuwbouw van het  appartementencomplex Huis aan Haven in Middelsee Leeuwarden. Het hoogste punt van de bouw is bereikt op 30 meter. Zoals dat traditie is in de bouw, werd dat ook hier samen met alle bouwers en projectbetrokkenen gevierd.

Dit hoogtepunt markeert niet alleen het hoogste punt van het gebouw, maar ook van de wijk Middelsee. Om dit te vieren werd er een 15 meter lange gevelvlag onthuld in het bijzijn van tal van projectbetrokkenen waaronder Diana Prins, directeur Zuidlanden / Middelsee bij gemeente Leeuwarden, Kristiaan Capelle, directeur bij ontwikkelaar MWPO en Jan Johan de Vries, directeur bij Reitsma Bouw. Reitsma Bouw verwacht eind 2024 op te leveren.